Hodnocení obchodu na Zboží.cz
Partnerství

 

Jsme doporučeným velkoobchodním distributorem firmy Spolek pro chemickou a hutní výrobu a.s. Naším prostřednictvím můžete objednávat výrobky této firmy od systémů pro penetraci, přes nátěry až po podlahové systémy nebo pryskyřice.


Patříme mezi řádné členy Asociace výrobců nátěrových hmot České republiky, na jejíž činosti se aktivně podílíme a s jejímž etickým kodexem jsme v souladu.

 

Podporujeme nadační fond DOBRÝ ANDĚL a pomáháme rodinám s dětmi, kde některého z rodičů nebo některé z dětí postihlo onkologické onemocnění a rodina se vlivem těžké nemoci dostala do finanční tísně.

Zde se nacházíte: / Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Ochrana dat
 
Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, subjekt má právo k jejich přístupu a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající se zavazuje k ochraně uvedených osobních dat poskytnutých kupujícím. Uvedené údaje budou sloužit pouze pro potřebu prodejce a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
 
Pro práci s osobními daty splňujeme zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, který zásadně ovlivnil práva a povinnosti těch, jimž osobní údaje patří, i těch, kteří s nimi pracují.K tomu, abychom vaši objednávku doručili přímo vám, případně s vámi mohli komunikovat, potřebujeme znát některé údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail).Pokud jste firma a požadujete na zakoupené zboží fakturu, pak bychom měli znát ještě doplňující údaje (název firmy, IČ, DIČ, číslo účtu).Tím, že nám prostřednictvím e-shopu poskytnete jakékoliv osobní údaje, vyjadřujete pochopení a jednoznačný souhlas se shromažďováním, používáním a přenosem těchto osobních údajů.
 
Tyto údaje ukládáme do databáze, takže při dalším nákupu již nemusíte vyplňovat celý registrační formulář znovu - stačí, když zadáte vaše přístupové jméno a heslo. Tato data považujeme za přísně důvěrná a neposkytujeme je žádné třetí straně. Výjimkou je pouze kurýrní služba (Česká pošta, PPL nebo DPD), která s každou zásilkou dostává z důvodu doručení zásilky vaši adresu. Vaše data budou kdykoliv na vaši žádost opravena nebo vyřazena z databáze.
 
I když se společnost DCH - Sincolor, a.s. nemůže zaručit, že nikdy nedojde k neoprávněnému přístupu, můžete se spolehnout, že věnuje velkou péči zachování bezpečnosti vašich osobních údajů a zamezení neoprávněnému přístupu k nim.